Львів - культурна столиця України

2018-03-14

/Files/images/lvv_shevchenko/FB_IMG_1520845009524.jpg

Прекрасне село Давидів, де нас дуже тепло зустріли представники територіальної громади, заступник сільського голови Кіт З.М., начальник відділу освіти Кришталь С.М., директор школи ім.Т.Шевченка Маланчак Р.В.. Найтепліші слова вдячності ГусарО.Я.. Подяка вчителям Жолинській О.Д., Климків О.Г., КогутС.М., батькам Гнатяк Х., Коріцькій І., Волович В., Надворецькій У., Стахів О. та КулиничІ. Ми всі ще довго будемо згадувати цих привітні та доброзичливих людей. І сподіваємося, що ця екскурсія дасть початок традиції відвідувати дивовижні куточки України. А ми у свою чергу з радістю будемо чекати львів’ян у нашому місті.

Хотілося б поділитися враженнями від поїздки, яку організували нам гостинні жителі села Давидів, до міста Лева.

Львів – місто, яке зачаровує з першого погляду. Кожна вуличка Львова наповнена стародавнім шармом, ароматом кави, духом романтики та заворожуючими поглядами архітектурних споруд. Тому можна впевнено сказати, що Львів та його околиці – це культурна столиця України.

Зійшовши з потягу, ми побачили заворожуючу будівлю Львіського залізничного вокзалу, яка є також архітектурною пам’яткою. А потім ми насолоджувалися містом.

Старі будинки, що тісняться між собою, показуючи дивовижні фасади, затишні вулички, вимощені бруківкою, створюють неповторні почуття. Усе це дихає старовиною. Можна зустріти вуличних музикантів, а дехто посеред вулиці починає зачитувати українську поезію.

Вражають дрібні крамниці, майстерні, кав’ярні, кафе та ресторани і все має свій неповторний настрій. Ми побачили немало відомих пам’яток. Нам розповіли про життя людей, що мешкали тут задовго до нас. Насолодилися красою і величчю Домініканського та Бернардинського соборів. Ще нам поталанило відвідати Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької. Архітектура театру була настільки неймовірною, що ми просто затамували подих. Дивлячись оперету «Циганський барон», ми перенеслися в Середньовіччя. Після відвідин театру, ми побачили вечірній Львів.


Галерея "Візит до Львова"

Кiлькiсть переглядiв: 253

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930